Retningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Denne retningslinjene for informasjonskapsler forklarer hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker dem. Du bør lese denne policyen slik at du kan forstå hvilken type informasjonskapsler vi bruker, eller informasjonen vi samler inn ved hjelp av informasjonskapsler og hvordan informasjonen brukes.

Informasjonskapsler inneholder vanligvis ikke informasjon som personlig identifiserer en bruker, men personlig informasjon som vi lagrer om deg kan være knyttet til informasjonen som er lagret i og hentet fra informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan vi bruker, lagrer og holder dine personlige data sikre, se vår personvernerklæring.

Vi lagrer ikke sensitiv personlig informasjon, for eksempel postadresser, kontopassord osv. i informasjonskapslene vi bruker.

Tolkning og definisjoner

Tolkning

Ordene som den første bokstaven er versert med, har betydninger definert under følgende betingelser. Følgende definisjoner skal ha samme betydning uavhengig av om de vises i entall eller i flertall.

Definisjoner

I denne retningslinjene for informasjonskapsler:

  • Selskap (referert til som enten “Selskapet”, “Vi”, “Oss” eller “Vårt” i denne retningslinjene for informasjonskapsler) refererer til Sasu Sama, 9A, avenue du Lautaret, 05100 Briançon .
  • Informasjonskapsler betyr små filer som er plassert på datamaskinen, mobilenheten eller andre enheter av et nettsted, som inneholder detaljer om nettleserloggen din på dette nettstedet blant de mange bruksområdene.
  • Nettsted refererer til Torkestativ-quick-solid.com, tilgjengelig fra https://quick-solid.com
  • Du betyr individet som får tilgang til eller bruker nettstedet, eller et selskap eller en juridisk enhet på vegne av hvem denne personen får tilgang til eller bruker nettstedet, etter behov.

Bruk av informasjonskapsler

Type informasjonskapsler vi bruker

Informasjonskapsler kan være “Vedvarende” eller “Sesjons” informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet når du går frakoblet, mens sesjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren.

Vi bruker både sesjon og vedvarende informasjonskapsler for formålene som er angitt nedenfor:

  • Nødvendige / essensielle informasjonskapsler Type: Session -informasjonskapsler administrert av: oss Formål: Disse informasjonskapslene er avgjørende for å gi deg tjenester tilgjengelig via nettstedet og gjøre deg i stand til å bruke noen av funksjonene. De hjelper til med å autentisere brukere og forhindre uredelig bruk av brukerkontoer. Uten disse informasjonskapslene kan ikke tjenestene du har bedt om tilbys, og vi bruker bare disse informasjonskapslene for å tilby deg disse tjenestene.
  • Funksjonalitetskapsler Type: Vedvarende informasjonskapsler administrert av: oss Formål: Disse informasjonskapslene lar oss huske valg du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel å huske påloggingsinformasjon eller språkinnstillinger. Formålet med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå at du må angi preferansene dine hver gang du bruker nettstedet.

Dine valg angående informasjonskapsler

Hvis du foretrekker å unngå bruk av informasjonskapsler på nettstedet, må du først deaktivere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din og deretter slette informasjonskapslene som er lagret i nettleseren din som er knyttet til dette nettstedet. Du kan når som helst bruke dette alternativet for å forhindre bruk av informasjonskapsler.

Hvis du ikke godtar våre informasjonskapsler, kan du oppleve noen ulemper ved din bruk av nettstedet, og noen funksjoner fungerer kanskje ikke som de skal.

Hvis du vil slette informasjonskapsler eller instruere nettleseren din om å slette eller nekte informasjonskapsler, kan du gå til hjelpesidene i nettleseren din.